Sunday, May 6, 2012

Curry dressing

Una delicia con un toque asiático.  A delight with an asian touch.


Un dressing que es facil de hacer y lleno de sabores. Excellente dressing para ensaladas veraniegas combinado con el uso de las barbacoas. Tenia un poco de pollo asado en el frigorifico del otro dia y el curry da un toque especial a la carne de pollo.
A dressing that is easy to make and full of flavors. Excellent summer salad dressing combined with the use of the barbecues. I had some grilled chicken in the fridge from the other day and curry gives a special touch to chicken meat.











Ingredientes.
Römme o creme fraiche
Zumo de piña
Curry
Sal
Azúcar



Ingredients.
Römme or creme fraiche
Pineapple juice
curry
salt
sugar






Como se hace....
No pongo cantidades porque eso depende a cuantos personas vas a hacer el dressing y tu propio gusto.
Mezclamos römme/creme fraiche con zumo de piña hasta conseguir una textura suave. Añadimos mas o menos 1 cucharadita de curry, un poco de sal y de azúcar. Comprobar como de esta de sabor y corregir si hace falta. Si quieres un poco mas de color amarillo puedes utilizar un poco de cúrcuma. Ten cuidado con el curry que no contenga picante.


How is done ....
I do not put amounts in this recipe because it depends on how many people you are going to make the dressing to and your own taste.
Mix römme / creme fraiche with pineapple juice until it has a smooth textur. Add more or less 1 teaspoon of curry, a little salt and sugar. See how this taste and correct if necessary. If you want a little yellow can use a bit of turmeric.
Beware of if the curry is hot or not. I think is better witout.











Ahora toca de hacer un poco de ensalada rica y disfrutar.

Now it's time to make some good salad and enjoy.



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